Camping
Les Chapelains

Camping Les Chapelains ligt in Midden-Frankrijk in de regio Rhône-Alpes.

Deze 3-sterren camping in Saillans heeft geen zwemgelegenheid. Lekker even een balletje slaan? Dat kan op de tennisbaan. Camping Les Chapelains ligt vlak bij een rivier. Even geen zin om zelf te koken? Geen probleem, want er is een restaurant en snackbar. Er is gratis wifi op een deel van de camping. Op camping Les Chapelains kun je stacaravans huren.

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6
Beschikbare staanplaatsen
Beschikbare accommodaties
Waardering
Waardering
8,1
Prijs/kwaliteit
8
Eetgelegenheid
8
Zwembad
Service
Activiteiten
Ligging
8,2
Kindvriendelijk
8,3
Staat sanitair
8,4
Sfeer in stad
Hygiëne
9,2
8,1
92 reviews
zoover logo
Ligging

Contact met de campingeigenaar

Heb je een vraag aan de campingeigenaar of wil je een staanplaats of accommodatie reserveren? Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met de camping.

Wat wil je aanvragen?
ik heb een vraag aan de campingeigenaar
ik wil een staanplaats of accommodatie reserveren

Routebeschrijving

Vanuit het noorden: De kortste route volgens de ANWB routeplanner: Op zo'n 970 km van Utrecht en zo'n 850 van Antwerpen. U neemt op de "Autoroute du Soleil" afslag 16 bij Loriol en volgt de borden richting Crest en vervolgens Die. Na ruim 20 minuten bereikt u Saillans. Op de rotonde bij het dorp staat "Les Chapelains" al aangegeven. Na de rotonde ligt de camping na 800 meter aan uw rechterhand aan de D493.
Vanuit het oosten: Komt u vanuit het oosten, dus vanuit derichting Die, sla dan niet rechtsaf Saillans in, door de nauwe straten is het lastig manouvreren, zeker met een caravan. U blijft de D93 volgen richting Crest. Op de eerstvolgende rotonde slaat u rechtsaf richting Saillans, u bevindt zich op de D493, camping "Les Chapelains" ligt na 800 meter rechts.
Vanuit het zuiden: Als u, terugkerend vanuit Spanje of de Franse zuidkust, nog een leuke tussenstop in de Vallee de la Drôme wilt maken, dan bent u uiteraard ook van harte welkom. U neemt op de "Autoroute du Soleil" afslag 16 bij Loriol en volgt de borden richting Crest en vervolgens Die. Na ruim 20 minuten bereikt u Saillans. Op de rotonde bij het dorp staat "Les Chapelains" al aangegeven. Na de rotonde ligt de camping na 800 meter aan uw rechterhand aan de D493. Wij wensen u een goede reis, tot ziens op "Les Chapelains"!

pluspunten
pluspunten
  • gratis WiFi op een gedeelte van de camping

accommodatie
accommodatie
  • luxe stacaravans/chalets

ligging
ligging
  • deze camping ligt maximaal 100 meter van een rivier of beek
  • schaduwrijke plaatsen

sport en spel
sport & spel
  • tennis
  • tafeltennis

uit eten
uit eten
  • snackbar
  • restaurant

gemak
gemak
  • wasserette
  • huisdieren toegestaan
Camping Les Chapelains
Route departementale 493
26340 Saillans
 (+33) (0)4-75221474 Naar de campingwebsite
± 1037 km vanaf Utrecht › bekijk de route
 44.703330, 5.181030