Capfun
Camping
Arbois du Castellet

Camping Arbois du Castellet ligt in Zuid-Frankrijk in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Deze 3-sterren camping in Le Castellet heeft een buiten- en een binnenzwembad. Ook is er een peuterbad. Voor de kinderen zijn er een speeltuin en tafeltennistafels. Lekker even een balletje slaan? Dat kan op de tennisbaan. Even geen zin om zelf te koken? De camping heeft een snackbar en een pizzeria. Er is gratis wifi op een deel van de camping. Op camping Arbois du Castellet kun je stacaravans en bungalows huren.

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Beschikbare staanplaatsen
Beschikbare accommodaties
Waardering
Waardering
7,8
Prijs/kwaliteit
7,5
Eetgelegenheid
7,1
Zwembad
8,1
Service
Activiteiten
Ligging
7,2
Kindvriendelijk
8,4
Staat sanitair
7,2
Sfeer in stad
Hygiëne
7,8
36 reviews
zoover logo
Ligging

Contact met de campingeigenaar

Heb je een vraag aan de campingeigenaar of wil je een staanplaats of accommodatie reserveren? Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met de camping.

Wat wil je aanvragen?
ik heb een vraag aan de campingeigenaar
ik wil een staanplaats of accommodatie reserveren

In de omgeving

Een aantrekkelijke en romantische omgeving, die al uw zintuigen doet ontwaken. Een landschap beschilderd met het groen van de pijnbomen en het geel van de zon. Voor dat speciale feestje met uw vrienden... Op Camping l'Arbois du Castellet worden uw wensen werkelijkheid! Op 15 minuten van de zee (12 km van de stranden van Saint Cyr).

L’île de Porquerolles
L’île de Porquerolles - Porquerolles
Abbaye du Thoronet
Abbaye du Thoronet - Le Thoronet

Heb je een tip voor een interessante bezienswaardigheid in de buurt van camping Arbois du Castellet? Laat het ons weten!

Routebeschrijving

Met de auto: Vanuit Parijs: neem de A6 in de richting Lyon. Ga verder op de A7, richting Marseille. Ga verder op de A8, richting Aix en Provence /Toulon. Volg de weg, u rijdt door Aix en Provence heen. Tol la Barque. Ga verder op de A52, richting Toulon. Tol Pont de l'Etoile, neem daarna gelijk afslag 34, Gemenos / Circuit Castellet. Sla links af (u gaat onder de snelweg door) en neem bij de rotonde de 4e afslag richting Gemenos / Cuges Les Pins / Circuit du Castellet (D396). Volg de weg, u rijdt door Saint Pierre les Aubagne en Gemenos (D396). Neem de N8 in de richting Cuges les Pins / Circuit du Castellet - u rijdt door Cuges les Pins heen. Vervolg de N8 tot aan 5541 Route des Hauts du Camp. De camping ligt aan uw rechterhand, 2 km voor het circuit.
Vanuit Bordeaux: neem de A9 richting Beziers. Voeg in op de A54, richting Aix en Provence. Ga verder op de N572 en N113. Voeg in op de A7, richting Marseille - Aix en Provence. Ga verder op de A8, richting Aix en Provence / Toulon. U rijdt door Aix en Provence heen. Tol la Barque. Ga verder op de A52, richting Toulon. Tol Pont de l'Etoile. Neem daarna gelijk afslag 396, Gemenos / Circuit Castellet. Sla links af (u gaat onder de snelweg door) en neem bij de rotonde de 4e afslag richting Gemenos / Cuges Les Pins / Circuit du Castellet (D). Volg de weg, u rijdt door Saint Pierre les Aubagne en Gemenos. D396. Neem de N8 in de richting Cuges les Pins / Circuit du Castellet. U rijdt door Cuges les Pins heen. Vervolg de N8 tot aan route des Hauts du Camp. De camping ligt aan uw rechterhand, 2 km voor het circuit.

pluspunten
pluspunten
 • gratis WiFi op een gedeelte van de camping

accommodatie
accommodatie
 • luxe stacaravans/chalets

zwemmen
zwemmen
 • buitenbad
 • binnenbad
 • kinderbad

ligging
ligging
 • plaatsen met enige schaduw

sport en spel
sport & spel
 • tennis
 • tafeltennis
 • speeltuin
 • minigolf

uit eten
uit eten
 • snackbar
 • pizzeria

gemak
gemak
 • wasserette
 • huisdieren toegestaan
Camping Arbois du Castellet
5541 route des Hauts du Camp RN 8
83330 Le Castellet
 (+33) (0)4-94907051 Naar de campingwebsite
± 1233 km vanaf Utrecht › bekijk de route
 43.255420, 5.756630